Nu kan je nog makkelijker online geboortelijsten aanleggen bij Petites Jubelles


Petites Jubelles is de webshop voor de hedendaagse ouders, baby’s en kids.


 

Het is nu voor kersverse ouder mogelijk om bij Petites Jubelles online geboortelijsten aan te leggen. Makkelijk en snel.

Het is nu voor kersverse ouder mogelijk om bij Petites Jubelles online geboortelijsten aan te leggen. Makkelijk en snel. Je hoeft alleen maar in het menu op 'geboortelijst' te klikken, je gegevens in te voeren en producten in je lijst op te nemen.

Het resultaat? Een mooie, persoonlijke Geboortelijst met daarop al je wensen en droomgeschenken. Makkelijk zelf aan te passen en te beheren, volledige op maat met je eigen foto's en welkom tekst.

Met een simpele link geef je je familie en vrienden toegang, indien je dat wenst beveilig je je lijst met een wachtwoord. Je geeft duidelijk aan wat je favorieten zijn, wat anderen al hebben gekocht en laat mensen vrij al dan niet een boodschap bij hun geschenk achter te laten.

De ideale gebruiksvriendelijke online geboortelijst... Al weer een zorg minder.

Nu kan je nog makkelijker online geboortelijsten aanleggen bij Petites Jubelles. Makkelijk en snel, zonder lange wachttijden of tussenkomst van een fysieke winkel. Deze webshop is de plek voor iedere ouder die op zoek is naar leuke producten en geschenken waarmee je je gezin nog hechter te maakt.

 

Petites Jubelles

Online Baby & Kids Concept Store

Openingsuren: 24 uur geopend

Website: http://www.petites-jubelles.be/

Telefoonnummer: +32495240906

e-mail: info@petites-jubelles.be

=======================================

External links:

Geboortelijst

Geboortelijst aanleggen

Geboortelijst maken

Geboortelijst

Geboortelijst aanleggen

Geboortelijst maken

Geboortelijst

Geboortelijst aanleggen

Geboortelijst maken

Geboortelijst

Geboortelijst aanleggen

Geboortelijst makenComments